Kombinationsbehandling kan reducere astmaanfald hos patienter med mild astma

Nye data viser, at kombinationsbehandlingen Symbicort reducerer astmaanfald hos patienter med mild astma, når den bruges som antiinflammatorisk lindring. Et nyt studie har vist en reduktion i antallet af astmaanfald set i forhold til den mest anvendte medicin på området.

NY forskning har vist effekten af ​​Symbicort Turbuhaler (budesonid / formoterol) som en potentiel antiinflammatorisk lindring til personer med mild astma. Resultaterne er publiceret i New England Journal of Medicine og blev præsenteret på American Thoracic Society 2019 International Conference.

Forsøget sammenlignede Symbicort Turbuhaler med to almindeligt anvendte medicinske behandlinger for personer med mild astma. I praksis bruger patienter typisk en korttidsvirkende luftvejsudvidende medicin til at behandle deres symptomer, eller en daglig lavdosis kortikosteroid (binyrebarkhormon) vedligeholdelsesbehandling i kombination med korttidsvirkende luftvejsudvidende medicin.

I dette forsøg blev patienter med mild astma tilfældigt udvalgt til at modtage enten A) albuterol ( korttidsvirkende luftvejsudvidende medicin), som de kunne tage efter behov, eller B) budesonid (binyrebarkhorm) plus albuterol efter behov eller C) Symbicort Turbuhaler anvendt som antiinflammatorisk behandling ved behov.

Symbicort Turbuhaler viste en 51 procent reduktion i antallet af årlige forværringer sammenlignet med albuterol. Der var ingen forskel i antal forværringer mellem Symbicort Turbuhaler og den daglige behandling med budesonid plus albuterol på trods for en 52 procent reduktion i steroiddosis i Symbicort Turbuhaler.

Alex de Giorgio-Miller, Vice President, Respiratory, Global Medical Affairs, siger om studiet:

”Man regner med, at der er omtrent 176 millioner astmaanfald hvert år på verdensplan, og alle astmapatienter, uanset deres sygdoms sværhedsgrad, er i fare for alvorlige anfald. ’Novel START’-studiet demonstrerer effektiviteten af ​​Symbicort som en antiinflammatorisk behandling, der kan reducere risikoen for astmaanfald hos patienter med mild astma sammenlignet med den mest almindeligt anvendte astmabehandling til denne patientgruppe. I et forsøg, der afspejler virkeligheden, understreger data fra Novel START resultaterne fra SYGMA-forsøgene og bygger videre på den etablerede viden hos Symbicort mod moderat til alvorlig astma.” 

Alex de Giorgio-Miller bakkes op af professor Richard Beasley, direktør for Medical Research Institute of New Zealand, som siger:

”Anfald er en stor byrde ved mild astma, og korttidsvirkende luftvejsudvidende medicin adresserer ikke den underliggende inflammation i sygdommen. Derfor har patienter med mild astma, der udelukkende tager korttidsvirkende luftvejsudvidende medicin, større risiko for at få astmaanfald end dem, der er på en antiinflammatorisk behandling. Novel START viser, at Symbicort, der blev anvendt som en antiinflammatorisk behandling, er overlegen i forhold til ”ved-behov SABA” til forebyggelse af astmaanfald ved mild sygdom.”

 

Del artiklen med dine venner

Nyt fra Medicinske Tidsskrifter

Hæmatologisk Tidsskrift

Diagnostisk Tidsskrift

 

Nyt fra Medicinske Tidsskrifter

Medicinsk Tidsskrift

Onkologisk Tidsskrift

Hæmatologisk Tidsskrift

MS Tidsskrift

Sundhedspolitisk Tidsskrift

Diagnostisk Tidsskrift