

Derfor er det vigtigt med ernæring til kræftpatienter
Studier viser, at dødeligheden hos kræftpatienter kan nedsættes med knap 40 procent ved kosttilskud og/eller sondeernæring.

5 sandheder om kost og kræft
Det kan være svært at hitte rede i alle de undersøgelser om kost og kræft, for hvad kan vi stole på er rigtigt? Ekspert gennemgår her fem myter.

Sundt, nemt og masser af grøntsager
Ny kogebog gør det nemt, sundt og billigt for dig at lave lækker mad. Og så tager retterne kun 30 minutter at tilberede.

Du bliver ikke sund af ingefærshot
Vi drikker ingefærshot som mirakeldrik, men det er noget vrøvl, at det har en helbredende virkning, siger ernæringseksperter.

Nødder beskytter mod at tarmkræft genopblusser
Patienter med tarmkræft, der spiser bestemte typer nødder, har lavere risiko for kræfttilbagefald og død.

Spis gluten og beskyt dig mod diabetes 2
En ny undersøgelse fra Harvard Universitet viser, at en glutenfri diæt kan medføre en øget risiko for at udvikle type 2-diabetes.

Derfor bør du spise 10 stykker frugt og grønt, og ikke '6 om dagen'
Det har altid heddet sig ’6 om dagen’, men spiser du 10 stykker frugt og grønt dagligt, får du maksimalt beskyttelse mod sygdom og tidlig død.
- 1
- 2