Rettigheder. Viden. Inspiration

Propatienters blogunivers

Lev livet med og uden sygdom
Font size: +

På den anden side af corona

På den anden side. Ja, det er jo på den anden side, når vi taler om corona.

Det er ikke der hvor fokus er mere. Landet er frit og åbent igen, og alle restriktioner er væk. Det havde vi nok ikke set komme... dengang.

Nyhederne i dag er desværre skræk og rædsel med krig. I Europa. Som om der ikke er nok elendighed rundt omkring.

Nå tilbage til corona... Fortiden, der gav os en dyster fremtid. Usikkerhed, skræk, angst og tanker af karakter.

For to år siden kendte jeg ikke nogen, der var smittet. Nu kender vi næsten ikke nogen, der IKKE har været smittet. Jeg kender to, der ikke har haft virussen: Nemlig min kæreste og mig.

Vi har driblet udenom hver gang. Helt utroligt faktisk, når nu dem omkring os har lagt på stribe. 7-9-13 må vi godt bruge nu her! Det havde jeg ærlig talt ikke troet, at vi skulle gå ram forbi, men sørme nok da.

Vi har ikke som sådan isoleret os selv, vi har taget vores forbehold, men vi har nydt livet uden sygdom.

Det er da værd at tænke over. Os to med hver vores nedsatte immunforsvar, og så er det os, som ikke bliver ramt. Det turde jeg ikke tro på for to år siden eller bare for et år siden... Men det lykkedes.

Vi fik vores to coronastik, og det var det... TAK.

Selvom der er krig og ødelæggelse i nyhederne, venter vi herhjemme på forårets komme og sommeren ligeså. Det er nu dejligt, når solen skinner. Humøret er noget anderledes og bedre, og energien ligeså.

Jeg nyder at bo sammen med min kæreste, det er nu fire måneder under samme tag.

Jeg har 33 km på arbejde nu mod tidligere 10 km. Men det gør mig intet at sidde i bilen frem og tilbage tre gange om ugen.

Min træning kører godt igen. Jeg bestræber mig på at komme afsted tre gange om ugen de dage, hvor jeg ikke arbejder, og det lykkes for det meste. Det er dejligt at føle styrken igen, gribe om jernet i centeret, bare mig og min musik. 

Jeg går i skrivende stund og venter på den årlige indkaldelse til mr-scan. Den burde komme her i marts-april måned.

Alt i alt intet at klage over. Alt er i den skønneste orden her på matriklen, på arbejdet og i mit sind. Jeg vil ikke spekulere på, hvad ham Putin har i sinde, for det kan ødelægge ethvert sind!

Tag godt imod foråret og sommeren, der snart vender tilbage.

Og på den anden side... Ja altså af dagene, der er bag os, ja, der venter godt vejr og glæde i sind og krop (forhåbentlig).

 

Kosttilskud, part 2 - de måske egnede
Så er det næsten forår…
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Lørdag, 25. marts 2023