Jeg sagde JA....

NEJ min kæreste har ikke friet, det kunne overskriften ellers  godt lede tanken hen på. 

Hvad har jeg så sagt ja til?
 
Jeg startede jo nyt arbejde sidste år i juni som skønhedsbehandler. Kom kun i gang kortvarigt, da jeg så valgte at gå hjem uden løn grundet corona i oktober 2020.
Her 1. marts fik jeg så min opsigelse med øjeblikkelig virkning..... Boom.... Kl. 9 den 1. marts tikkede denne besked ind til mig.

Lynhurtigt fik jeg fat på min fleksjobkonsulent. Så starter hele møllen jo ellers. Registrering som ledig, blanketter der skal udfyldes, CV oprettes osv osv - telefonsamtaler og mailkorrespondance med kommune gennem hele dagen. Nyt møde med en helt ny sagsbehandler iværksat.

Jeg havde travlt online i mandags - lige indtil kl. 20 om aftenen.... Der tikkede der en besked ind til mig: Vil du ansættes seks timer i ugen til en bedre løn, så er du hermed ansat - det var her, at jeg sagde JA....

På 11 timer: Opsagt, ledig, til nyt job - juhuuuuu.

Siden min fleksbevilling kom i november 2017 har jeg ikke været ledig endnu... Så jeg er ikke bekendt med ALLE de regler og procedurer som sådan. Det er en stor trædemølle at være ledig (kan huske det tilbage til 2004) men nej på en og samme dag: Ansat - opsagt - ledig og nyansat.

Min nye chef kender jeg i forvejen fra tidligere samarbejde, så vi kender hinanden gennem mange år.

Hvad er det så, jeg skal:

Jeg skal servicere maskiner for YourBoots - YourBoots er det firma, der producerer recoveryboots. Et fantastisk produkt, som jeg selv bruger til hjemmebrug / behandling / aflastning.
Et produkt, der er yderst populært blandt atleter, sportsudøvere, folk med tilstande, sygdomme, og det virker. Synes I skal prøve at læse om det på deres hjemmeside under samme navn.

Firmaet har hovedsæde i Farum, showroom i Farum, Aalborg og Fredericia - og jeg vil være at finde i afdelingen i Fredericia.

Jeg glæder mig SÅ meget til at starte op, være en del af samfundet, bidrage til samfundet og ikke mindst have noget at stå op til med glæde.

Bevares, jeg er da glad hver dag og har intet problem med at stå op. Men det er noget andet, når der er et arbejde, der kalder. Det har jeg sukket længe efter.

Så forstår du nu min overskrift? JA.
 
Jeg burde være glad, men ...
Trivselsbil, handicapbil... og det usynlige handic...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Søndag, 26. september 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://propatienter.dk/