Rettigheder. Viden. Inspiration

Propatienters blogunivers

Lev livet med og uden sygdom
Font size: +

Der var engang...

Sådan begynder alle eventyr...

Mit eventyr i øjeblikket minder lidt om prinsessen på ærten. Hende der vågner op og har sovet ganske forfærdeligt.

I øvrigt det eventyr, jeg var med i, da jeg gik i 2. klasse, hvor jeg faktisk var prinsessen på ærten. Det var (d)engang.

Så hvorfor nu den titel?

Jo nu skal i høre:

Efter min vaccine mod corona har jeg jo døjet med eftervirkninger. Jeg blev færdigvaccineret langfredag.

Her tre måneder efter har jeg endelig fået hørelsen tilbage på højre øre.

Hvor er det i den grad belastende, frustrerende og irriterende ikke at kunne høre normalt. Alle lyde var laaaaangt væk, mørke, rungende og bare en gang larm uden nytte. Tinnitus HELE DØGNET. Det bliver man træt af - som i træt!

Hvad og hvorfor: Tja godt spørgsmål. Den eneste forklaring, jeg har fået, er vaccinens arbejde. Corona angriber slimhinder, også i hjernen, og det kan være derfor.... Altså vaccinens måde at arbejde på ved mig. Jeg har ingen evidens for det, kun udtalelser og påstande.

Gennem halvanden måned ydermere, en forfærdelig ubehagelig hovedpine. Ikke almindelig hovedpine, men en trykken i hovedet - HELE DØGNET.

Oveni dette har jeg nu fået en autoimmun sygdom mere: Pustulos psoriasis. Om det er ' sidegevinst' ved vaccinen, ved jeg absolut intet om. Det kom for alvor i marts måned, og den tilstand er ulidelig og genstridig. Der er ingen, der ved, hvorfor det er kommet, så det kan jeg ikke få svar på. Det er første gang i 45 år, jeg har fået dette.

Så hvis der er udsolgt af diverse cremer, salver, salte, kosttilskud, ja så ringer du bare. Hvad jeg ikke har prøvet, stadig prøver, af alverdens tiltag, det er ikke småting. Og det hjælper ikke synderligt.

Nu kører jeg på 6. uge af mild kemo i tabletform og synes ikke, at det rykker. Det viser sig først efter 4-6 uger, om det har en effekt eller ej. Selvfølgelig har hudlægen ferielukket lige nu i tre uger, så der er ikke hjælp at hente øv øv. Så jeg må holde ud, fortsætte, og så vente. Få taget mine blodprøver hver 14. dag som hidtil, og så vente.

Så mit eventyr er en blandet landhandel.

Hvad godt er:

  • Jeg har haft fødselsdag i juni.
  • Jeg er netop startet i nyt job.
  • Jeg har fejret 1 år med kæresten.

Så når alt det trælse er beskrevet, er der da heldigvis også gode ting at berette. Det overskygger da heldigvis alt det knap så spændende.

Min kæreste går på 3 ugers ferie nu her, jeg selv har ikke ferie på programmet. Jeg vælger at arbejde de 2 dage om ugen som aftalt, så kan vi altid tage på endagsture, hvis vi vil. 

Jeg ville rigtig gerne ud at rejse, men det er svært med hund. Han kan selvfølgelig blive passet, meeeeen jeg tænker også, at det rejseri kan vente et år mere. Lige nu i skrivende stund stiger smittetallene igen, såååååå jeg tænker, at det bliver nødvendigt med Danmark.

Danmark er nu heller ikke værst. Har netop lige været i Skagen i en weekend, med det smukkeste vejr, så jo der er smukke steder herhjemme, specielt når vejret er godt.

Ellers kan jeg vist ikke klage. For vi er jo selv herre over, hvad vi gør det til... Til dels.

Så eventyret fortsætter, om det er godt eller skidt. For ethvert eventyr ender altid godt.

Rigtig god sommer!

 

En plet på lungen gav en sommer fuld af angst
I fleksjob med migræne og manglende overskud
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Onsdag, 7. december 2022