Mit liv med senfølger

Jeg er 49 år, gift med Søren og mor til tre. I 2010 fik jeg konstateret brystkræft, og i 2011 skrev jeg bogen 'Tabuknuseren – to søstres fortælling om brystkræft' sammen med min søster Josephine Bergsøe, der fik brystkræft kort efter mig. I 2013 blev jeg formand for fonden A Race Against Breast Cancer. I 2014 skrev jeg bogen 'Senfølger efter...

Jeg er 49 år, gift med Søren og mor til tre. I 2010 fik jeg konstateret brystkræft, og i 2011 skrev jeg bogen 'Tabuknuseren – to søstres fortælling om brystkræft' sammen med min søster Josephine Bergsøe, der fik brystkræft kort efter mig. I 2013 blev jeg formand for fonden A Race Against Breast Cancer. I 2014 skrev jeg bogen 'Senfølger efter kræft – sådan kommer du videre', den første og eneste bog, der henvender sig til andre senfølgerramte. Jeg holder foredrag om at tackle senfølger efter kræft. Derudover er jeg direktør og designer i 'JOSINA', et nyt dansk smykkebrand.

More

Jeg bevarer det gode humør

Hvad har sauna, nye sko og autentiske mennesker til fælles? De er en del af det, jeg fylder i mit liv for at være glad på trods af senfølger.

Continue reading
  2384 Hits
  0 Comments
2384 Hits
0 Comments

Hvor lagde jeg hjernen?

josina-blog

Senfølgen kemohjerne har gjort mig så glemsom, at jeg er nødt til at notere alt muligt i min kalender. Alligevel glemmer jeg stadig vigtige aftaler og begivenheder.

Continue reading
  5023 Hits
  1 Comment
Recent comment in this post
Guest — Birgit Storm
[*]
Fredag, 2. juni 2017 16:11
5023 Hits
1 Comment

Jeg er ikke glad for motion

Blog2

Før kræft var jeg ikke særlig fysisk aktiv. Da jeg fik kræft, begyndte jeg at dyrke motion, og jeg gør det stadig. Ikke fordi jeg kan lide det, men fordi motion hjælper på mange af mine senfølger efter kræft.

Continue reading
  2564 Hits
  0 Comments
2564 Hits
0 Comments

Psst! Det er mig med de tørre slimhinder

Psst! Det er mig med de tørre slimhinder

Den værste af mine senfølger efter kræft er tørre slimhinder i underlivet. Selv om det er et tabubelagt emne, og jeg kan blive træt af at tale om tørhed i skeden, vil jeg gerne fortælle, hvad der har hjulpet mig.

Continue reading
  5981 Hits
  0 Comments
5981 Hits
0 Comments