1. stik og 2. stik af Pfizers vaccine

Sørme om det ikke er blevet min tur til at få en vaccine mod corona. 

Ja, jeg ligger jo i en risikogruppe, så det var med glæde, da jeg modtog indkaldelse i e-boks. Jeg er blevet tildelt Pfizers vaccine - det var også den, jeg håbede på.

Jeg fik 1. stik 9. marts og var en lille smule nervøs. Ikke for selve stikket, men de eventuelle bivirkninger. Jeg har læst lidt om de forskellige vacciner og hermed eventuelle bivirkninger.
Omvendt måtte jeg sige til mig selv: Ikke tage sorger på forskud, for det kan give unødvendige tankemønstre og tab af god energi.

Så afsted det gik mod Kolding.

Ankom 20 min før tid, kunne gå lige ind, og på under 1 minut var det overstået.

Alle skulle efterfølgende sidde i et observationsrum og vente små 15 min. Her sad vi med afstand på rækker og geled på stole.

Et setup, der virkede upåklageligt i mine øjne. Ingen problemer overhovedet, og personalet var enormt hjælpsomme.

Samme aften havde jeg nogle hedeture og kunne mærke kroppen arbejde. Natten gik fint og vågnede så med ømme muskler i hele kroppen. Som var jeg kørt over af en trommel, og højre arm føltes, som havde jeg fået bøllebank (jeg er venstrehåndet og valgte, at de måtte stikke i højre overarm).

Derudover ingen problemer.

Jeg havde ladet mig fortælle, at det er/kan være ved 2. stik, at der kan komme kraftigere bivirkninger. En god veninde på Odesen Universitetshospital havde fortalt mig lidt. Måske det bare er sådan, og måske det ikke er noget. Det måtte tiden vise.

Min kæreste fik 1. stik dagen før mig, så vi følges ad. Han har fået bortopereret hans milt, så han er også i risikogruppe.

2. stik var langfredag. Jeg blev faktisk lidt rørt. Det var enormt specielt at kunne gå ind, få et stik og to sekunder efter var mit coronapas klar i appen (på sundhed.dk). Det rørte mig en del, positivt vel og mærke.

Da jeg sad i observationsrummet, stod der pludselig en kvinde foran mig. Hun er scleroseramt, og jeg har været på trænings camp med hende på La Santa Sport. Der sad vi begge, efter ikke at have set hinanden i to år, nyvaccinerede og med stor gensynsglæde.

Siden har jeg ingen bivirkninger haft! Nu er både kæresten og jeg fuldt vaccinerede med Pfizer, og vi er nu med i 'historien' omkring dette århundredes pandemi.

Oveni dette: Så er jeg startet på mit nye arbejde ved www.yourboots.dk Nøøøøj, hvor er det dejligt at kunne bidrage til samfundet igen. Det at have noget at stå op til....IGEN.  Jeg er ansat 2x3 timer ugentligt og trives utrolig godt med det.

Foråret er på vej, og jeg er en del optaget af hundetræning også. Forårets udstillinger står for døren, og jeg skal deltage. Der er lagt planer for min hund, så også dette arbejde tager jeg på mig.

Min scanning fra marts måned, den årlige sclerose mr-scanning, kunne fortælle mig det jeg forventede: Nemlig intet nyt at berette.

Så sclerosen lader vi bare være, hvor den er.

Jeg har pladen fuld i mit coronapas.

Jeg har arbejde.

Jeg har hund.

Jeg har familie og kæreste.

Jeg har et dejligt liv.

Danmark er et skridt nærmere på åbning end tidligere.

Og jeg skal til frisør om en uge.

Lad os sige: Fanen er høj og smilet stort.

Hvad er ligheden mellem en impotent mand og en tra...
Jeg burde være glad, men ...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Søndag, 26. september 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://propatienter.dk/